Function pagina 3

Split – Hier kun je de Shift instellen bij FM repeater gebruik op HF en 6 meter, onafhankelijk van elkaar. Voor HF is de standaard shift 100 kHz, op 6 (en ook 4 ) meter 500 kHz. Met split lock zet je de split vast, normaal staat deze uit. Om deze functie te gebruiken moet Quick Split op ON staan.  Je moet dan de split toets even of 1 seconde indrukken. Door de XFC toets in te drukken en aan de tunningknop te draaien kun je alsnog de split vergroten.

Tuner – Bij [TUNER] Switch heb je de keuze of de tuner de stand van de tuner automatisch opslaat of dat die handmatig moet gebeuren. Standaard staat deze functie op Auto. Bij PTT start wordt de tuner afgestemd elke keer als je de PTT knop op de microfoon indrukt en de frequentie is gewijzigd – standaard OFF <<Preset Memory Clear>> Hiermee haal je alle opgeslagen geheugenplaatsen voor de tuner leeg.

RTTY Mark Frequency – selecteer hier de RTTY markering, 1275, 1615 of 2125. Als de ingebouwde RTTY decoder gebruikt wordt dan is de instelling automatisch 2125.

RTTY Shift Width – De RTTY breedte van het signaal, 170, 200 of 425 Hz. Standaard 170