Power – schermafbeelding

De powertoets is om de set aan en uit te zetten. Hij bevindt zich linksboven. De toets kan ook nog een tweede functie meekrijgen, het maken van schermafbeeldingen.

Om de set aan te zetten druk je de toets even in.

Om de set uit te zetten druk je de toets 1 seconde in.

Om een schermafbeelding te maken druk je de toets heel even in, je ziet dan dat er een afbeelding wordt opgeslagen op de sd kaart. Gebeurt er niets, dan staat de functie uit. (ik denk dat dit standaard is in firmware versie 1.40.

Voor het maken van schermafbeeldingen aan te zetten kies je de toets menu > je kiest scherm 2 > je raakt SET aan > je raakt Function aan > je gaat naar de zevende pagina met de pijltje aan de rechterkant. (7/8) Als je bij Screen Capture [POWER] SW “OFF” ziet staan dan raak je Screen Capture aan en daarna raak je ON aan. De functie om schermafbeeldingen te maken staat nu aan.

kies SET
kies Function
kies Screen Capture [POWER] SW
kies ON

Je kunt ook het bestandstype van de schermafbeelding kiezen, je hebt een keuze uit PNG en BMP. Je kunt de keuze maken bij Screen Capture File Type.

keuze uit PNG (aanbevolen) of BMP

Je komt weer terug op het standaard scherm door op onderstaand symbooltje rechtsonder in het scherm van de set te tikken.

Het terugkeer symbool vind je rechtsonder.